AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

El present text estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web (aleajoies.com) i la compra de productes a la mateixa. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa vostè consenteix quedar vinculat per aquestes Condicions i per les nostres Polítiques de Protecció de Dades.

Si té algun dubte relacionat amb les Condicions o les Polítiques de Protecció de Dades pot posar-se en contacte a través del nostre correu electrònic carla@aleajoies.com.

La venda d’articles a través d’aquesta pàgina web és realitzada sota la denominació Alea Joieria Botànica per Carla Bellera Vilar, amb domicili fiscal a Casa Aubets s/n 25280 Solsona (Lleida) i amb NIF 47689508c.

Drets de propietat

Alea Joieria Botànica es reserva la plena propietat dels productes fins al lliurament o el càrrec total de l’import de la comanda despeses i taxes inclosos.

Protecció de Dades

La informació que Alea Joieria Botànica rebi serà tractada amb absoluta confidencialitat segons les mesures de seguretat legalment establertes per garantir la seguretat de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. En compliment del que disposa la Llei 15 / 1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades en una base de dades propietat d’Alea Joieria Botànica, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament, i per remetre-li informació sobre productes, serveis i promocions d’Alea Joieria Botànica.

El seu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Alea Joieria Botànica s’entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les seves dades a Alea Joieria Botànica. Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per correu electrònic.

En qualsevol moment podrà exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, manifestar el seu desig de no rebre cap tipus de publicitat email a carla@aleajoies.com.

Propietat intel·lectual

Tots els elements de la pàgina web aleajoies.com són de la propietat exclusiva d’Alea Joieria Botànica, i el mal ús o utilització d’aquesta propietat sense consentiment pot ser perseguit amb accions legals.

Jurisdicció competent

En el cas que surti una controvèrsia de la present relació contractual, les parts estipulen que abans de començar qualsevol acció judicial buscaran una solució amigable.

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola i en cas de litigi entre les parts, la jurisdicció competent serà la del domicili del consumidor.

Si té alguna pregunta relacionada amb les Condicions o les Polítiques de Protecció de Dades pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.