Condicions d’enviament

Enviament

El temps estimat per a rebre una joia, des del moment que fas la compra per la web o fas la comanda per correu, és el resultant de la suma del temps de fabricació més el temps d’enviament. El temps de fabricació és de 10 dies. Tot i així, si necessites la joia per un dia en concret i falta poc temps, consulta’m per correu per assegurar-nos que t’arribi a temps, o per veure si puc agilitzar la comanda.

El temps d’enviament varia segons l’opció que escullis:

1. Correu ordinari.  Preu: 1,50€. Sense número de seguiment. L’enviament tarda entre 3 i 7 dies, tot i que varia en funció de la càrrega de Correus.

2. MRW. Preu: 6,90€. Amb número de seguiment que podràs sol·licitar escrivint a carla@aleajoies.com. L’enviament tarda entre 24 i 48 hores. 

Les despeses d’enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals.

Es pot entregar el paquet en mà a Solsona sense cost. Caldrà acordar dia i hora via correu electrònic.

Devolucions

Si la teva joia arriba en mal estat, o presenta algun defecte de fabricació, podràs sol·licitar la devolució durant els 14 dies posteriors al lliurament.  Escriu-me a carla@aleajoies.com i en parlem. 

També pots sol·licitar una cancel·lació transcorregudes 6 hores de la compra.

No es poden canviar ni retornar comandes personalitzades.

Tens preguntes?

Si tens dubtes o algun problema amb la teva comanda no dubtis en posar-te en contacte amb mi, faré el possible per resoldre’t els dubtes o trobar la solució més adequada al problema que hagi pogut sorgir.