Condicions de compra

Enviament

El temps estimat de fabricació d’una peça per a una comanda és de 10 dies + el temps que tardi l’enviament. Tot i així, és preferible consultar per correu, ja que depenent del moment de l’any, aquest temps pot variar. Si la tema comanda és urgent, demana’m les possibilitats que hi ha.

Els paquets es poden enviar mitjançant MRW i tenen un número de seguiment que podràs sol·licitar escrivint a carla@aleajoies.com. L’enviament tarda entre 24 i 48 hores i té un preu de 6,50€. 

Si ho prefereixes es pot enviar per Correus ordinari, amb un preu de 2€, sense número de seguiment, i un temps variable entre 3 i 7 dies.

Les despeses d’enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals.

Devolucions

Acceptem canvis i devolucions d’aquells productes que arribin danyats o defectuosos. Poseu-vos en contacte amb Alea Joies en els 14 dies posteriors al lliurament i retorneu els articles en els 30 dies posteriors al lliurament. 

Podeu sol·licitar una cancel·lació transcorregudes 6 hores de la compra.

No es poden canviar ni retornar comandes personalitzades.

Condicions de devolució

Les despeses d’enviament de les devolucions són a càrrec del comprador. Si l’article no es retorna en el seu estat original, el comprador serà responsable de qualsevol pèrdua del seu valor.

Tens preguntes?

Si tens algun problema amb la teva comanda no dubtis en posar-te en contacte amb mi, faré el possible per resoldre’t els dubtes o trobar la solució més adequada al problema que hagi pogut sorgir.